Tillbaka tror jag | ...ELINA...ANILE...

…ELINA…ANILE…

Annons

Tillbaka tror jag

Efter ett långt blogguppehåll pga stressigt i skolan tror jag nu att jag är tillbaka, kanske inte blir uppdatering varje dag men jag vill inte vara helt borta från bloggen.

Dagen har bestått av en redovisning av en uppgift om lagevärdering i beskattningsrättskursen som jag läser nu, läraren sa att vi hade tagit med mer än vad vi behövde och hade inget att tillägga så jag känner mig nöjd 🙂

Nu har jag precis handlat mat och passade på att köpa en Situation Stockholm tidning av en stackars kille som stod utanför matbutiken i snöstormen och sålde men ändå lyckades vara trevlig. Den tidningen kan jag verkligen rekommendera! Intressant innehåll och så går pengarna till hemlösa.situst

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anneli

  Då har man verkligen lyckats om föreläsaren inte har något att tillägga. Härligt, härligt! =D

  SV. Ingen fara. Jag har inte heller varit den bästa bloggaren den senaste tiden. Och även om jag lyckats hålla mig borta från sötsakerna har jag ju inte lyckats äta bra =/ Men, men kämpar man på så kommer man dit också till slut =D

 2. ERICAPERZZON

  Förstår dig, har också haft mycket i skolan:/ Kul att du är tillbaka igen:)

  Svar: Riktigt dåligt:/ Alla var trasiga i spännena men det kanske går att sy ihop men ett skydd var trasigt i skyddet till och med!

  /E

 3. Karin

  Ingen fara =)

  Nä migrän är inte kul, som tur var gick den över sen senare på kvällen efter lite varmt duschande, spikmatta, sovande och mat =)

  Härligt att dagens redovisning gick bra =)

 4. Kashaya

  Kul att du är tillbaka.=) Har jobbat som volontär med att ge juridiskrådgivning till de som säljer tidningen.

  Sv. Ingen fara.=) Det var det faktiskt.

 5. Emma-Lou

  Kul att du är tillbaka igen!

  Jag personligen köper inte SITUATION STOCKHOLM efter hur jag såg en “överordnad” behandla en “anställd” mitt framför ögonen på mig…

Annons
stats